Zondagsnoepjes: meer Wonderland-bruiloften

Als je een beetje eigenzinnigheid op je bruiloft wilt, wordt het niet klassieker dan Alice in Wonderland. Bovendien zijn er zoveel geweldige Wonderland-elementen om uit te kiezen! Je zou super subtiel kunnen gaan met een hoge hoed en zakhorloge:

(Door Zoete Violet La Belle in het Verenigd Koninkrijk)

 

Of over the top met speelkaarten en personages uit de klassieke Disneyfilm:

(Door Nicola Gerrans Taart Ontwerp in het Verenigd Koninkrijk)

Die theekoptopper is mijn favoriete onderdeel!

 

Hier is een meer formele versie in vet rood en wit:

(Door Black Cherry Cake Company in het Verenigd Koninkrijk)

Ik ben dol op de klassieke boekillustraties en de kleine paddenstoelen, zo’n geweldig tintje.

 

Ik weet niet zeker of ik ooit een Wonderland-cake in deze kleuren heb gezien – ik vind het leuk!

(Door deze Cake Central-gebruiker)

En kijk eens naar de drie theekopjes die de hoge hoedlaag ondersteunen – zo cool!

 

Nog een oh zo subtiel nummer in wit-op-wit:

(Door Sadie May Taarten in Noord-Yorkshire, VK)

Het is leuk als je beter moet kijken om alle details te zien – zie je de kleine paddenstoelen? En de “eet me” tag?

 

Dan zijn er de momenten waarop je de B subtiel wilt zetten:

(Door Coxie’s Cakes, permanent gesloten)

Yasss. Ik hou van de juweelkleuren en de geschilderde poort en bloemen zijn prachtig.

 

Deze was voor een verjaardag, maar hij zou net zo mooi zijn voor een bruiloft:

(Door Madl Creations in België)

Het zachte bloemenpatroon dat ze gebruikte voor het harlekijnpatroon doet me zwijmelen. Zo een een mooi effect.

 

Oooh, en kijk naar het kant- en zakhorloge op deze:

(Door Lovely Patisserie in Frankrijk, hier te zien)

Er zijn zelfs kleine hartjes “punaises” die de illustraties vasthouden!

 

Nog meer zachte pastels, met de LEUKSTE verrassing op het taartbord:

(Door The Frostery in het Verenigd Koninkrijk)

Slaapmuis in een theekopje! Squeee!

 

Deze roze ombre-toren wordt nog mooier naarmate je verder naar beneden gaat:

(Door Zoete Ruby Taarten in Australië, aanbevolen hier)

De geschilderde rode rozen en kleine paddenstoelen zien er ongelooflijk uit met dat roze damast.

 

En tot slot nog een showstopper met een vintage vibe waar ik geen genoeg van kan krijgen:

(Door Kek Couture in Turkije)

Alice is niet de enige die voor deze taart valt, jongens. WAUW. De hangende borden! De deurknop en sleutel! The White Rabbit & Alice speelkaarten! Allemaal omringd door die warme mosrand op het taartbord, oef. Ik zou hier de hele dag naar kunnen staren, zo, zo mooi.

 

Fijne zondag iedereen! Ik hoop dat je je hierdoor een beetje meer Wondervol voelt.

*****

PS Weet je wat ANDERS geweldig is? Comfortabele bh’s. En deze is mijn favoriet aller tijden:

Warner’s Easy Does It naadloze draadloze beha

Ik heb er vier en ben van plan om alle kleuren te blijven kopen. Tot vorig jaar droeg ik ALLEEN beha’s met beugel – meestal Warners – en het kostte me meer dan een dozijn verschillende merken en stijlen te kopen en terug te sturen voordat ik een draadloze bh vond die ik leuk vond. Deze zijn gemiddeld $ 25- $ 40 Prime, dus ik bekijk de aanbieding en koop elke kleur die in de uitverkoop is. Vandaag zijn er een heleboel kleuren te koop voor $ 21, dus ik heb er net een gekocht in “Rosewater”.

Ik ben dol op het gladmakende paneel onder de armen – niet graven of knijpen! – en zoals de meeste Warners zijn dit: ongelooflijk comfortabel. Zorg ervoor dat u de afbeeldingengalerij bekijkt voor een beter idee van hoe ze eruitzien op grotere stukken land.

*****

En van mijn andere blog, Epbot:

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Detaartenfee.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart