Ik krijg eindelijk het laatste woord … Dus natuurlijk is het verkeerd gespeld – Cake Wrecks

Dus Sara? Bretagne? UW BESTEMMING WACHT SAMEN.
(Dibs op de foto’s van de bruidstaart.)

Oh, en ik denk dat die bamboeplant ons probeert te likken.

Een paar weken geleden hadden een paar lezers een discussie op Twitter over Cake Wrecks, en omdat ze me erin bleven taggen, was ik op de hoogte van hun gedachten over hoe onze plaatsing van verkeerd gespelde cakes riekt naar “intellectueel snobisme”, en dat is het in werkelijkheid niet. zo grappig toch.

Ik antwoordde toen niet omdat de twee niet MET mij spraken, alleen OVER mij. Maar nu, eindelijk, geloof ik dat ik een passend antwoord heb.

Ahem zoom zoom.

Dit moest zeggen “Vier”.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Detaartenfee.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart