7 Back-To-School-taarten die niet zullen slagen – Cake Wrecks

Bluetooth-slaapkoptelefoon

Ik luister hier elke avond naar saaie audioboeken om te voorkomen dat mijn hersenen uit de hand lopen, wat werkt wonderen voor mijn slapeloosheid. De laatste tijd draag ik ze als een slaapmasker – zoals het model hier – en WOW, dat heeft nog meer geholpen dan toen ik ze als een haarband droeg! Deze dingen hebben mijn leven gered: comfortabel genoeg om opzij te slapen, niet te luid zoals sommige van mijn oude luidsprekers, en ze kosten slechts $ 20 Prime.

Merk op dat ze doen lopen aan de grote kant, maar dat komt goed uit als je een groot hoofd hebt zoals ik. 😀

*****

En van mijn andere blog, Epbot:

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Detaartenfee.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart