Gastpost voor jou!

 

[fade to dream sequence]

 

“We kennen allemaal het belang van een waterfilter. Het is een belangrijk onderdeel van elk huishouden.”

Deze taart is erg lelijk!

Waterfilters voor minder

 

“Er zijn veel merken waterfilters. Veel zijn goede merken.”

Deze taart is niet goed gespeld!

Koop goedkope waterfilters

 

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.”

Deze taart laat een dode clown zien!

Glorieuze waterfilters van vreugde hielpen me tien pond af te vallen

 

“Kortom, niet alle waterfilters zijn hetzelfde. Veel waterfilters zijn anders.”

De gitaar lijkt heel erg op een penis!

Je penis heeft een kruiwagen nodig: goedkope waterfilters

Met dank aan Amy B., Jennifer C., Viole en Valerie F. voor het herinneren van alle keren dat een nieuwsuitzending vraagt ​​om een ​​CW-diavoorstelling – en vervolgens hun eigen bijschriften schrijft.

*****

PS Ik herken de ironie van het toevoegen van een Amazon-link daarna volledig, maar luister, John en ik hebben net twee *meer* van deze HEPA-luchtreinigers voor ons huis gekocht, dat is hoeveel ik van dit ding hou:

LEVOIT Luchtreiniger, True HEPA

Ik heb in de loop der jaren zoveel luchtreinigers geprobeerd, en deze Levoit is zonder twijfel de beste die ik heb gevonden. Hij is verkrijgbaar in zwart of wit, heeft het formaat van een kleine prullenbak, heeft een onzichtbaar bedieningsdisplay en is zelfs op Medium heerlijk stil. Het heeft ook het gemakkelijkste, meest bevredigende filter om schoon te maken: draai het gewoon om, draai de onderkant eraf en til de grote trommel eruit. We hebben katten en een oud huis, dus elke twee weken gebruik ik een stofvanger om een ​​goede kwart inch stof van dat trommelfilter te zuigen, en ermigersh, ZO BEVREDIGEND.

Ik heb er net nog twee in huis opgesteld, en in tegenstelling tot grote torenreinigers, zijn ze gemakkelijk in kleine ruimtes op te bergen. Als je stofallergieën hebt, raad ik je ten zeerste aan om er een voor je slaapkamer te nemen! Daar zijn we mee begonnen, en nu heb ik ook extra’s toegevoegd aan onze woonkamer en speelkamer aan de achterkant.

*****

En van mijn andere blog, Epbot:

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Detaartenfee.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart